Forums » Vše okolo BDSM

Ako ďalej

    • 1 posts
    10. mája 2018 8:13:20 CEST

    Dobrý deň Vám prajem ak ste sa rozhodli nahliadnuť do tohto inzerátu. Každopádne hneď na úvod by som rád informoval, že nehľadám neponúkam ani nič podobné nevyhľadávam. Môj záujem je spoznať D/s pozitívnych ľudí s vášňou pre BDSM, bohatými skúsenosťami a možnosť spoznať mentora v tejto oblasti. Ak by som mal povedať niečo o sebe môj príbeh BDSM začal pred niekoľkými rokmi, keď som ešte ako malý chalan začal objavovať internet sexualitu a veci podobné a zistil som čo ma vzrušuje kam ma to ťahá. Ubehlo pekných pár rokov a moja vášeň ani na chvíľu neutíchala ba naopak ale odvaha hľadať skúsenosti neprichádzala. Momentálne som v dlhodobom vzťahu v ktorom som maximálne spokojný a nadšený z neho. Partnerka o mojich túžnach a preferenciach vie prišli naše spoločné skúsenosti ale potom ticho ohľadne BDSM nie tak z jej strany ako z mojej nevyhľadávam to u nej nepasuje mi to medzi nás dvoch pritom viem že stále po tom túžim.
    Možno je to divné a možno som len ja divný preto by som rád spoznal skúsených dominantov rád sa s nimi porozprával niekoho kto by vedeľ byť mojim mentorom v tejto oblasti a prípadne mi poradiť nasmerovať alebo iba si vymeniť životné skúsenosti s BDSM.

    Som mladý, vzdelaný, vyšportovaný chlap moje preferencie sú SWITCH aj to vraví o tom že sa neveim zaradiť avšak viem, že v spoločnosti starších skúsenejších dám (možno aj pánov) som prirodzene submisívny.

    Ďakujem a prajem Vám krásny deň.